Monsena

Caracteristicile policarbonatului Makrolon
Caracteristicile policarbonatului Makrolon
Joi , 07 Noiembrie 2013

 

policarbonat Nimic nu ne multumeste mai mult decat clienti fericiti si multumiti de produsele pe care le achizitioneaza de la noi. Iar acest lucru este valabil si pentru produsele din policarbonat. De fapt, este impropriu spus produse din policarbonat, pentru ca, practic, sunt mai multe tipuri de policarbonat care sunt disponibile sub forma unor placi de diferite dimensiuni, in functie de proprietati.

Azi vrem sa va oferim informatii despre toate aceste tipuri de policarbonat Makrolon, in general, si va prezentam cateva aspecte interesante pentru a vedea cum puteti sa folositi policarbonatul in asa fel incat sa va folositi de toate avantajele pe care acesta poate sa vi le ofere. Nu este nimic de ascuns, totul este la vedere si tot ce va oferim este analizat, mai intai, de noi, cu foarte mare atentie, pentru ca majoritatea montajelor sunt facute de noi, iar atunci cand dorim sa oferim servicii de calitate, si materialele trebuie sa fie de calitate, ca sa putem oferi cea mai buna lucrare posibila.

Desi este un stereotip, calitatea germana este reala. Daca vrei sa iei ceva de calitate foarte buna, atunci trebuie, neaparat, sa pui in top 3 companiile cu traditie din Germania. Acesta este si cazul companiei Bayer, care produce policarbonatul Makrolon. Putem spune, cu mana pe inima ca acest policarbonat este unul dintre cele mai bune policarbonate din lume.

Si cum promiteam, va prezentam caracteristicile policarbonatului Makrolon, pe care le vom expune cat mai amplu posibil, incat sa fie pe intelesul tuturor. Despre calitatea germana am discutat deja, insa asta se transpune, in cazul policarbonatului, prin lipsa de matuire si de ingalbenire in timp, dar si faptul ca placile nu devin casante. Asta inseamna ca si dupa mai mult timp, indiferent care sunt conditiile de mediu, veti fi feriti de neplaceri in ceea ce priveste atat aspectul cat si rezistenta policarbonatului. Va ramane la fel de lucios si va avea aceeasi culoare, dar poate cel mai important, nu se va intari excesiv si nu va deveni usor de spart. Tocmai de aceea, este si foarte rezistent la impact, chiar daca este vorba despre grindina sau alte tipuri de impact referitor la fenomene atmosferice. In plus, transparenta este una foarte buna, iar din aceasta cauza lumina poate sa patrunda foarte usor si astfel permite o iluminare naturala. Policarbonatul Makrolon are o rezistenta buna la rupere, ceea ce inseamna ca o greutate mare nu poate sa o rupa, ci mai degraba sa o indoaie. Chiar daca temperatura nu este una mare, acest policarbonat se poate indoi relativ usor. Apoi, are o greutate mica, ceea ce inseamna ca nu are nevoie de o structura de rezistenta foarte eleborata, ci doar una care sa nu fie sub nivelul sau in ceea ce priveste clasificarea la foc, pentru ca, desi o masa plastica, policarbonatul Makrolon este unul care se comporta foarte bine si in astfel de situatii. Iar un tip de policarbonat, si anume IQ Relax, este tratat special impotriva efectului de sera, astfel incat sa ofere conditii de confort atat in perioada cu temperaturi foarte inalte, cat si in perioade cu temperaturi foarte scazute.

Cazurile specifice in care se poate folosi policarbonatul Makrolon vi le vom prezenta intr-o alta ocazie, pentru ca dorim sa vedem care sunt constructiile sau care sun situatiile in care l-ati folosi voi. Va asteptam pe pagina noastra de Facebook https://www.facebook.com/pages/Monsena/213968771954210, contul de Twitter https://twitter.com/MonsenaRo sau pagina de Google+ https://plus.google.com/u/0/111852733607949699206/posts ca sa ne spuneti voi in ce cazuri folositi policarbonatul, stiind ca cele de mai sunt sunt proprietatile lui.