Monsena
Politica de confidentialitate

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Acest document cuprinde informațiile despre datele personale colectate de MONSENA, în calitate de Operator al datelor personale pe care ni le furnizați, prin intermediul site-ului monsena.ro și al altor tehnologii și unelte asociate prezenței online MONSENA.
 

Cine suntem și cum ne puteți contacta

MONSENA, persoană juridică de naționalitate română, având sediul social în Baia Mare, str. Grănicerilor, nr. 79, jud. Maramureș, cu număr de ordine în Registrul Comerțului J24/334/1999, cod unic de înregistrare fiscală RO11981975. În sensul legislației referitoare la protecția datelor, suntem operator atunci când prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal.
 

Ce categorii de date cu caracter personal prelucrăm

MONSENA colectează următoarele informații:

Numele și prenumele, adrese poștale, numărul de telefon, adresa e-mail, adresa IP, comportamentul pe site-ul monsena.ro, interesele dumneavoastră.
 

De ce avem nevoie de aceste date

Avem nevoie de aceste date pentru a vă furniza următoarele servicii:

• Numele, prenumele, adresa și numărul de telefon pentru a factura și livra produsele comandate de dumneavoastră.

• Adresa e-mail și numărul de telefon pentru a vă ține la curent cu statusul comenzii dumneavoastră.

• Monsena.ro primește și înregistrează pe serverele sale informații referitoare la adresa dumneavoastra IP, în scopul de a spori securitatea datelor și de a evita cazurile de acces cu rea intenție a site-ului monsena.ro.
 

Ce facem cu aceste informații

Datele dvs sunt colectate de către MONSENA, Baia Mare, str. Grănicerilor, nr. 79, jud. Maramureș. Stocarea datelor se face în România, la sediul nostru sau la furnizori agreați, în baza unor contracte de servicii.

După caz, datele dumneavoastră personale pot fi împărtășite cu anumiți furnizori agreați (curier rapid, servicii poștale, servicii folosite de monsena.ro în vederea efectuării operațiunilor de livrare, plată, procesare a comenzii, scopuri comerciale și de marketing).

Putem transmite informații cu caracter personal autorităților sau instituțiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credințe dacă:

(a) e prevăzut într-o dispoziție legală;

(b) protejeaza drepturile companiei MONSENA;

(c) previne o infracțiune sau protejează siguranța națională;

(d) protejează siguranța individului sau siguranța publică;

(e) aceste informații sunt necesare în vederea rezolvării diferitelor situații.
 

Cât timp le păstrăm

Toate datele personale deținute de noi vor fi păstrate pe perioada furnizării de servicii pe site-ul monsena.ro plus un an de la închiderea furnizării serviciului.

La expirarea termenului descris mai sus, toate datele personale vor fi distruse ireversibil (cu excepția celor necesare pentru diverse obligații fiscale sau alte obligații legale).
 

Care sunt drepturile dumneavoastră?

Dacă în orice moment considerați că orice date personale deținute de MONSENA sunt incorecte sau incomplete, aveți posibilitatea de a cere să vedeți aceste informații, să le corectați sau să cereți să fie șterse. Pentru aceasta ne puteți contacta la adresa protectie.date@monsena.ro. De asemenea, în cazul în care doriți să formulați o plângere asupra modului în care au fost administrate datele personale, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la protectie.date@monsena.ro. O persoană responsabilă va investiga plângerea și va lua legătura cu dvs pentru a rezolva problema semnalată.

 

Cookie-uri
Află mai multe despre Monsena - vezi:    Servicii oferite Portofoliu de lucrări Parteneri şi furnizori