Monsena

Materiale fatade - Ceramica Faveton Acqua
Materiale fatade - Ceramica Faveton Acqua
Miercuri , 28 August 2013

 

In spiritul consecventei, continuam in acelasi domeniu in care am inceput discutia detaliata despre materiale pentru fatade, si anume ceramica Faveton. Insa, de aceasta data, ne oprim asupra unui alt model pus la dispozitie de compania Faveton, si anume Acqua. Este, intr-adevar, un tip special de ceramica, insa are un aspect foarte frumos, care da textura tuturor fatadelor si le scoate in evidenta.

ceramica Faveton Acqua sectiune Elementul special al ceramicii Faveton Acqua este tocmai modul in care aceasta este construita, iar alaturi aveti imaginea unei sectiuni, din care se intelege foarte bine care sunt caracteristicile si, exact, dimensiunile fiecarui element din constructia unei placi de ceramica.

Faveton Acqua a fost proiectat atat pentru montajul pe vertical si pe orizontala, iar aceasta flexibilitate de instalare poate avea efecte vizuale foarte interesante, daca va doriti asta. Mai jos aveti o imagine care ilustreaza foarte bine efectul creat, datorita modului diferit in care se reflecta lumina. Acest tip de ceramica ofera si o nota de originalitate aparte.

ceramica faveton acqua

Din punctul de vedere al dimensiunilor, trebuie sa stiti ca toate placile ceramice Faveton Acqua au grosimea de 2 centiimetri, iar in imaginea de jos puteti vedea ca lungimea acestora poate fi de 59, 79, 99, 119 de centimetri, iar latimea de 39,2 sau 49,2 de centimetri. Aceste dimensiuni se stabilesc, impreuna cu persoana care va ajuta la proiectarea fatadelor, in functie de suprafata care trebuie acoperita si de efectul vizual pe care vreti sa il obtineti, cel de care am vorbit mai sus.

ceramica faveton acqua dimensiuni

Singurul minus al acestui tip de ceramica este faptul ca nu poate fi montata decat in cazul fatadelor ventilate, in sistem de ancorare orizontal, asa cum este prezentat in imaginea de mai jos. Insa nici acesta nu este un inconvenit atat de mare, deoarece fatadele ventilate sunt mult mai adecvate pentru orice tip de cladiri, pentru a permite ventilarea naturala, si a nu fi nevoiti sa faceti si alte investitii ulterior. Cat despre culoare, si aceasta, ca si celelalte tipuri de ceramica, este disponibila in toate culorile de care dispune compania Faveton. Totul se realizeaza pe baza de comanda.

ceramica faveton acqua sistem de prindere

Dati un alt aspect fatadei cladirii dumneavoastra si dati dovada de originalitate cu ajutorul ceramicii Faveton Acqua.