Placări interioare

Placările interioare sunt ideale pentru zonele cu trafic intens cum ar fi stații de metrou, muzee, instituții, precum și în spații unde este necesară respectarea strictă a igienei, spitale, cabinete medicale. În aceste zone fiind necesară folosirea materialelor rezistente la impact, la umiditate, mucegai și abraziuni.

cere oferta

Placări interioare cu panouri HPL Formica® Compact

Formica folii plus material suport (mdf/pal) sau Formica Compact de la grosimi de 4mm – 6mm.

Pentu placări interioare Monsena vă recomandă placările cu Formica Compact, datorită duratei mari de viață, la umiditate, a ușurinței la instalare și a calităților superioare de igienă pe care aceste panouri le oferă.

Avantaje Formica® Compact

Avantajele placărilor cu Formica Compact sunt net superioare, mai ales dacă avem de executat o placare pe o suprafață mai extinsă sau neregulată.

Formica® Compact îmbină o gamă foarte variată de culori în variantele cu finisaj mat și 20 de decoruri în varianta ColorCore® Compact în cele 3 game de culori: negru, alb și gri.

Pentru mai multe detalii tehnice, inclusiv gama completă de culori, consultați broșurile de mai jos.

 

Prelucrare panouri Formica® Compact

Panourile Formica® Compact sunt ușor de prelucrat și pot fi tăiate într-o varietate de forme și dimensiuni astfel încât să exprime orice concept de design.

Se prelucrează la circular sau la CNC cu pânze și freze speciale pentru HPL.

Prelucrarea în santier pentru ultimele închideri și mici decupaje se execută foarte ușor.

Montare panouri Formica® Compact

Se pot monta atât vertical cât și orizontal și nu au nevoie de un strat suport la grosimi mai mari de 6mm. Grosimea minimă recomandată este de 6mm.

Unul din avantajele placărilor cu Formica Compact constă în ușurința la montaj. După prinderea substructurii (în general teavă rectangulară din aluminiu) pe perete, aceste plăci se lipesc cu ușurință de substructura existentă, bineânteles lăsând un rost de dilatare între aceste plăci în funcție de dimensiunea panoului finit.