Compartimentări cu placi HPL Formica Compact

Compartimentări

Partițiile sau compartimentările de grupuri sanitare din HPL reprezintă o îmbinare între simplitate și funcționalitate. Acest sistem compus din plăcile HPL Formica și accesoriile din inox conferă un aspect estetic și durabil în timp. Profilele superioare cât și cele verticale din aluminiu anodizat conferă o rezistență deosebită și un design plăcut în combinație cu toate culorile HPL-ului care compun sistemul de cubicles.

cere oferta

Compartimentări cu panouri HPL

Panourile din HPL și accesoriile care compun sistemul de cubicles răspund exigențelor din mediile cu trafic intens precum școli, spitale, birouri, stadioane, spații comerciale, mediul de afaceri, benzinării, baruri, restaurante, transport, etc.

Sistemul este compus din plăcile HPL Formica și accesorii din inox /aluminiu.

Acestea reprezintă o categorie multifuncțională de HPL fiind panouri rigide, omogene, cu două fețe decorate și cu o rezistență mare la impact și umiditate.

HPL Compact de interior este un material impermeabil, ideal pentru aplicații care necesită rezistență la solicitări mecanice.

Accesorii

Pentru partiții / cabine de toaletă durabile, dar și estetice sunt necesare accesorii de top. Acestea au un rol la fel de important ca și HPL-ul.

Gama Formica® Compact Washroom îmbină o gama foarte variată de culori cu 52 decoruri cu finisaj mat sau lemn.
Pentru mai multe detalii tehnice, inclusiv gama completă de culori, consultați broșurile de mai jos.

Panourile Formica® Compact sunt ușor de prelucrat și pot fi tăiate într-o varietate de forme și dimensiuni astfel încât să exprime orice concept de design.

Se prelucrează la circular sau la CNC cu pânze și freze speciale pentru HPL.

Montajul se execută destul de ușor, în ultima etapă de lucru.