01.

prelucrare

După ce am stabilit corect și precis necesarul de materiale, caracteristicile acestora și soluțiile de montaj potrivite trecem în etapa de prelucrare. Prelucrarea se realizează complet automatizat (frezare, casetare, prefalțuire, procesare CNC) folosind cele mai noi echipamente asigurând astfel îmbinări perfecte.
Prelucrarea exactă asigură un montaj fără probleme și o încadrare în termene și bugete.

02.

consultanță

Cei peste 20 de ani de experiență ne permit să putem oferi sfaturi pertinente clienților noștri. Nu doar materiale de calitate ci soluții integrate gândite specific fiecărui proiect. Echipa noastră de profesioniști te poate ajuta sî definești corect proiectul tău în ce privește tipul de material potrivit, cantitatea necesară și metoda de prelucrare și montaj.
Un plan bine făcut garantează o lucrare ce va decurge fără probleme și un rezultat perfect din fiecare unghi.

03.

montaj

MONSENA oferă atât asistență în montare prin consultanță specializată cât și echipe de montare specializate în Ungaria și Germania acolo unde proiectul implică un grad ridicat de complexitate sau câwnd se aplică o soluție în premieră.
Montajul reprezintă una din părțile critice ale oricărei soluții oferite de noi. Ne asigurăm că el se realizează conform standardelor pentru a putea oferi o garanție solidă fiecărei lucrări.

04.

transport

Soluțiile noastre sunt livrate la cheie, inclusiv partea de transport. Prin depozitele noastre din București și Baia Mare și prin mijloacele proprii de transport putem asigura livrare oriunde în țară.

05.

confecționare ornamente

Pentru proiectele complexe sau deosebite avem capacitatea de livra dincolo de ceea ce s-ar putea considera „obișnuit”. Utilizând cele mai noi echipamente automate putem produce ornamente și piese speciale acolo unde proiectul presupune acest lucru.
Singura limită este creativitatea clienților noștri. Noi prin profesionalism, tehnologie și experiență putem livra dincolo de așteptări.