Monsena - o firmă apreciată de clienți!
12.03.2020

Dovada aprecierii clientilor si a persoanelor din domeniu

Tot ce ne preocupa pe noi este sa avem clienti multumiti si fericiti cu lucrarea sau materialele pe care li le-am oferit. Daca vestea ni se duce mai departe, asta este cu atat mai bine. Nimic nu functioneaza mai bine decat recomandarile personale.

Functioneaza in felul urmator: clientul are incredere doar dupa ce lucrarea este finalizata si totul a decurs si a iesit perfect sau cat mai bine. Pana acolo, are strangeri de inima, ceea ce este inevitabil, oricui ar fi dat lucrarea. Dupa ce totul este bine se convinge si el ca suntem de incredere. Asa ca, de fiecare data, ne straduim cat mai mult sa ii multumim pe clienti si sa ne construim increderea pas cu pas, asa cum construim fiecare bucata de acoperis sau fatada. Odata ce el va avea incredere in noi, va transmite aceasta incredere mai departe, persoanelor cunoscute interesate. Avand o lucrare finalizata cu succes, cel interesat poate vedea ce am facut si asta va face sa ii creasca increderea in noi.

Iar cand cineva se oboseste sa scrie despre noi, acesta este un compliment si mai mare la adresa noastra. Spre marea noastra bucurie, am descoperit fel de fel de site-uri care fac referire la noi si care scriu de bine, bineinteles. Nu putem sa nu le multumim, iar acest lucru il facem public, aici, ca sa stie toata lumea ca nu este de ici, de colo, sa incepi sa scri despre ceva atat de complex cum sunt constructiile.

Un brav temerar al materialelor pentru finisaje face nu una, ci doua referiri la noi. Mai intai vorbeste despre tipurile de cupru pentru fatade pe care le folosim noi, intr-un articol foarte cuprinzator, cu imagini relevante, iar apoi, intr-un alt articol vobeste despre modul de montare al fatadelor din cupru. Subiectul materialelor pentru fatade este completat de un articol care marcheaza avantajele fatadelor din ceramica foarte bine. Este un blog care abordeaza subiectul firmelor de constructii si a alegerilor pe care toata lumea le are de facut atunci cand vine vorba despre constructii. Tot pe subiectul fatadelor, dar, de aceasta data, intr-un mod mai generalist, abordand fiecare material cate putin, se vorbeste despre tehnologia avansata de la baza fatadelor.

Trecand la acoperisuri, specializati in acest domeniu, vorbind despre toate tipurile de tigle pentru acoperisuri, si-au gasit loc si doua articole despre noi, unul vorbind despre acoperisurile din zinc, la modul cel mai documnetat, iar celalalt despre acoperisurile din aluminiu Falzonal. S-a punctat foarte frumos faptul ca acesta din urma este cel mai potrivit daca se doresc culori mai interesante si mai iesite din comun.  Despe acoperisurile din cupru s-a vorbit ceva mai mult. Astfel avem doua articole din doua surse diferite, unul legat de constructia de case, iar celalalt legat de constructiile industriale. Acesta din urma are un aspect deosebit, modern si chiar futurist, care prinde foarte bine la cititori.

Si ne oprim aici. De indata ce vom mai afla noi referinte vom reveni cu precizari, pentru ca voi sa puteti vedea si alte puncte de vedere.